Táblagép

Durva lett a Xiaomi MiPad tablet!

Xiaomi-MiPad1

Már kapható a kínai Xiaomi első tablete, ami a MiPad nevet viseli. Ha nem nézzük az első betűt, akkor az iPad neve jön ki, és ez akár véletlen, akár nem, a készülék nagyon hasonlít az Apple táblagépére. Persze ettől nem kell megijedni, nem egy olcsó koppintásról van szó, sőt, sok mindenben jobb lett a kínai tablet, hiszen nem csak erősebb, de sokkal olcsóbb is. (tovább…)

Olcsón rendelhető 10″ tablet pc

Ha igazán profi tabletet szeretnénk vásárolni magunknak, akkor érdemes ellátogatni az androidvasar.hu webáruházba. A csúcsmodellek között biztosan megtalálja mindenki a számára tetszetősebb tabletet. Már magyar menüvel is rendelhető, így mindenki könnyen megtanulja kezelni a kis készüléket.
8 GB memóriával rendelkezik, így nagyon sok dolgot tudunk rajta egyszerre tárolni. A kedvező árú 10″ tablet pc androidos operációs rendszerrel együtt vásárolható meg. A készülékbe beépített Li-ion akkumulátor található.

(tovább…)

Játékra termett a Nexus 7

Játékra termett a Google Nexus 7, legalábbis a legújabb reklámvideó szerint, ahol arra próbálják helyezni a hangsúlyt, hogy a Nexus 7 remek képességekkel rendelkezik akkor is, ha játékok futtatásáról van szó.

Az Apple bemutatta az új iPad-eket

Bemutatásra került két új iPad is az Apple jóvoltából. Az egyik az iPad mini frissített változata. Ennek legfőbb újítása a retinás kijelző, ami egész pontosan 2048×1536 képpontot tartalmaz 7,9 colos képátlón. A nagyobb változat pedig az új iPad Air, aminek már a nevéből is sejteni lehet, hogy vékonyabb és könnyebb is elődjénél. Ezen kívül új design-t is kapott, mivel megörökölte az iPad mini formavilágát.

ipad-air-tablagep

(tovább…)

Ilyen lesz a Nokia tablet

A készülő Nokia táblagépről még semmilyen hivatalos információ nincs, de néhány dolgot azért már sejthetünk. Az egyik fontos információ szerint a Nokia október 22-én mutatja be a Windows RT rendszert futtató tablet pc-jét.

nokia tablagep

(tovább…)