Internet

Már reagálhatunk is a Facebook-bejegyzésekre

facebook-reactions

A facebook fejlesztői nemrég beváltották az ígéretüket, miszerint mostantól nem csak lájkolhatjuk a bejegyzéseket, hanem azokra reagálhatunk is különböző érzelmekkel.

Ezzel a lépéssel nagy lépést tett a Facebook, bár nem mindenkinek nyerte el a tetszését az újdonság. Az új funkciót egész könnyen érhetjük el eszközeinken, a like felirat fölé kell vinni az egeret, aztán választani az 5 lehetőség közül (Imádom, Vicces, Hűha, Szomorú és Dühítő). (tovább…)

Milyen magazonokat érdemes olvasni?

magazin

A nyomtatott magazinokat egyre kevésbé olvassák az emberek, az online változataik azonban fénykorukat élik. Ezek a színes, fiatalos portálok rendkívül népszerűek, de azért az is igaz, hogy rengetek van már belőlük.

Ha magazint akarunk választani akkor először azt kell meghatározni, hogy milyen témakörök érdekelnek bennünket a leginkább. Vannak szélesebb körrel foglalkozó oldalak, és olyanok is, amik csak egy-egy dologgal foglalkoznak. A mi oldalunk, a Túlpart például egyaránt foglalkozik műszaki kütyükkel, egészséggel, játékokkal, de sok más témakör is előkerül, tehát egy vegyes, sokoldalú portálról van szó.

Persze sok más oldalnál hasonlóképpen működik a dolog. A Tribeca magazin szintén foglalkozik különböző technikai témákkal, de van szó filmekről, játékokról, zenéről és kultúráról is. (tovább…)

Webáruház bérlés a mai kornak megfelelően

A Minibolt (webáruház bérléssel foglalkozó cég) a mai kornak megfelelően működő cég, mely segít Önnek elkészíteni álmai webáruházát és segít mindenben, ami a kezeléshez és fejlesztéshez szükséges. Cégünk Google keresőre optimalizált és áruháza létrehozása közben Facebook linket is beépítünk. Minket választva, regisztrálás után ha még nem kereskedett interneten,lehetőséget adunk kipróbálni az adminisztrációs felületet egy tesztwebáruházon keresztül. A legfontosabb, hogy az áruháza minden opcióját a Google keresőhöz és a Facebook-hoz optimalizáljuk és fejlesszük.

ecommerce_banner

(tovább…)

Adsl, egy népszerű technológia

Amennyiben Ön is élvezni szeretné a széles sávú internet előnyeit, akkor most része lehet egy rendkívül előnyös szolgáltatásban, az Invitel jóvoltából. Adsl internet segítségével, nagysebességű internet hozzáférést biztosítanak az Ön számára is, amely kínálattal biztos lehet benne, hogy teljes mértékben elégedett lesz.

adsl

 

A vállalkozás által ajánlott szolgáltatás, bármilyen felhasználói igényt tökéletesen ki tud elégíteni. (tovább…)

Új irány a keresőoptimalizálásban

Aki az internetes megjelenést választja, számára mindig is arról fog szólni a weben való élet, hogy számolnia kell a Google szeszélyeivel, ami kegyes is tud lenni egy weboldal számára, ugyanakkor bizonyos helyzetekben épp ellenkezőleg, gonoszan tud viselkedni egy weboldallal. Mindezt a tulajdonos szemszögéből nézve így láthatjuk, a Google szemszögéből pedig az egészséges versenyhelyzet minden honlap számára való megteremtése a cél. A sikerdíjas keresőoptimalizálás olyan új irány képviselője, amit a nemrég bevezetésre kerülő algoritmus frissítések, a Pingvin, a Panda, vagy 2014-től esedékes Kolibri hozott, hoz létre.sikerdijas_keresoptimalizalas

(tovább…)

Új Facebook gomb jön?

Sokakban felmerült már, hogy a Facebook “like” gombja nem mindig elég, hogy kifejezzük, amit egy tartalommal kapcsolatban gondolunk, érzünk. Régebben többször felmerült a “dislike”, vagyis a nem tetszést kifejező gomb ötlete, persze ez nem hivatalosan, ugyanis csak a felhasználók találták ki. Most azonban a Facebook egyik vezető mérnöke, Dan Muriello azt nyilatkozta egy konferencián, hogy a cégnél már többször felmerült egy “Sympathize”, gomb ötlete, ami az együttérzés kifejezését szolgálná. Ez olyankor jöhetne jól, amikor valaki egy rossz, negatív hírt tesz ki a közösségi oldalra, mivel ilyenkor a “tetszik” megnyilvánulás nem igazán odaillő. Azt még nem tudni, hogy bevezetésre kerül-e az új gomb.

uj-facebook-gomb