Vásárlás

Nagyon jó vétel a G8 okosóra

g8-01

A G8 okosóra szeptember óta kapható Magyarországon és azóta töretlen sikernek örvend. Ez persze érthető is, hiszen egy minőségi eszközről van szó, ami rengeteg hasznos funkcióval bír, és az ára is nagyon kedvező.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért is választják olyan sokan ezt a készüléket. (tovább…)

Milyen porzsák való a porszívómba?

porszivo

Biztos van néhány szerencsés ember, aki meg tudja jegyezni azt, hogy milyen porzsák való a porszívójába, de a legtöbbünk valószínűleg nem emlékszik rá, hogy a legutóbb milyet vásárolt bele, vagy ha épp az első csere előtt áll, akkor is tanácstalan lehet.

Ahhoz, hogy megtudjuk, hogy a mi porszívónkba melyik porzsák illik, elég, ha a porszívónkról leolvassuk annak nevét és típusát, mert a jobb webáruházakban ez alapján ki fog derülni. Általában több féle lehetőséget kapunk eredményként, így még ezek közül is választanunk kell, de az alábbi ismertető alapján könnyebben eligazodhatunk a porzsákok nagy választékában! (tovább…)

Egy babzsákfotel feldobná a lakásod hangulatát

macska fekhely

Melyik cica nem imádja a kényeztetést?! A cicák imádják a kényelmes és meleg fekhelyeket, ezért már nekik is készül Huppanjbele babzsákpárna. A Huppanjbele webáruházban kapható macska fekhely is ugyanazzal a polisztirol gyönggyel van megtöltve, mint a gazdiknak készült babzsákfotelek. Miért ne pihenhetne ugyanolyan elégedett a kis házi kedvenced is, mint Te?

Ha megkapja azt a kényeztetést a saját fekhelyén is, mint amit a Te kedvenc foteledben, akkor azon sem kell többé osztozkodnod vele. A Huppanjbele webáruház kisállat fekhelyei strapabíró anyagból készülnek, így jól bírják a körmök támadásait. Nem tapad rájuk a szőr, és könnyen szárazon tarthatóak. (tovább…)