Autó

Kifogástalan állapotú Ford Mustang

A Ford autógyár több mint száz éves működése alatt, rengeteg kiváló márkát dobott piacra, amelyek közül több típust még jelenleg is, több évtized után is nagyon kedvelnek, sőt, előszeretettel használnak.

A  Ford Mustang

A legendaszámba menő Ford Mustang is ebbe a kategóriába tartozik, hiszen annak ellenére, hogy az 1960-as évek végén került piacra, jelenleg is hihetetlen népszerűségnek örvend. Ez a töretlen népszerűség természetesen nem véletlen, hiszen egy kiváló minőségű autóról beszélünk. A Ford Mustang egy kiváló izomautó, amiről rengetegen álmodnak. (tovább…)

A használt Opel vásárlása

Biztosan nem akarja hosszú évekig fizetni egy elhibázott döntés árát. A használt autó vásárlásakor gyakran fennáll a veszélye, hogy a gépkocsinak rejtett hibái lehetnek.

hasznalt opel

 

A használt Opel vásárlása remek döntés, ha megfelelő állapotú gépkocsira esik választása. Mielőtt meghozza a döntést, hozza el a kiszemelt gépkocsit hozzánk egy villám átvizsgálásra. Önnek nem kell zsákba macskát vennie, ha szakértő munkatársaink elvégzik a szükséges motor diagnosztikai vizsgálatokat, átvizsgálják a karosszériát, futóművet. (tovább…)

Limuzin bérlés az exkluzív pillanatokért

Amennyiben arról álmodozunk, hogy életünk legcsodálatosabb élményeit eleganciával és luxussal szeretnénk tetőfokozni, garantáltan egy luxusautó tuti sikert biztosít a számunkra. Ámbár gyakran arra vagyunk hajlamosak, hogy a luxust drága szolgáltatásnak tekintsük, manapság a limuzin bérlés olcsón is elérhető mindenki számára a limuzin.co.hu honlapján, annak érdekében, hogy az exkluzív pillanatokat kellemesnek és feledhetetlenné varázsoljuk. Az adott alkalom függvényében választhatunk klasszikus limuzint esküvői kellékként, hatalmas limuzint sok ember összehozásához, akár egy születésnapi buli, végzős bál vagy üzleti tárgyalás érdekében, illetve olyan különleges modelleket, amelyek kiválóak ahhoz, hogy meglepjük és kényeztessük önmagunkat és ismerőseinket egyaránt. Mostanság a limuzin bérlés lehetséges úgyszint városon, mint vidéken, hogy mindenkinek elérhetővé váljanak azok a vonzó és tökéletes pillanatok, amelyekben igazi sztárként élvezheti a limuzin által nyújtott exkluzív szolgáltatásokat.

limuzin

Lengéscsillapító típusok

Nagyszerű áron és kivételes minőségben tudunk alkatrészeket vásárolni a royaldiesel.hu internetes weboldalon. A járműben lévő lengések csillapítására nagy szükség van, hiszen csak így lehet fokozni a biztonságot és az utazási komfort szintjét. A csillapító tulajdonképpen a kerékfelfüggesztés és a karosszéria között helyezkedik el. Ennek a kettőnek a lengése különböző frekvenciával rendelkezik, így tudja mind a kettőt egyensúlyba hozni a lengéscsillapító. Ilyenkor kerülnek elő az olajos vagy gázos teleszkópok, amelyeknek nagy hasznukat tudjuk venni a lengéscsillapító szerkezeténél. A kétcsöves lengéscsillapító egyszerre tud a karosszériához és a dugattyúhoz kapcsolódni. Vannak egycsöves lengéscsillapítók is, aminek a működési alapelve ugyanaz, mint a kétcsöves lengéscsillapítónak, annyi különbséggel, hogy itt nincs szükség külön tároló térre. A kiegyenlítésre nitrogéngázt használnak fel. A gáztöltésű lengéscsillapító ezzel szemben megegyezik a kétcsöves modellel. A kiegyenlítő térben, akár 8 baros nyomás is kialakulhat.lengescsillapito