Hasznos

Értékes információkat tartalmaz Vidákovics Zsolt weboldala

Vidakovics Zsolt weboldala

Sok esetben nagy bizonytalanságot kénytelenek átélni azok, akik valamilyen peres ügybe keverednek, hiszen a lakosság jelentős része nincs tisztában pontosan a törvényekkel. Ilyenkor rengetegen vannak, akik kétségbeesetten próbálják felkeresni a jogi végzettséggel rendelkező ismerőseiket, hogy adjanak valamilyen tanácsot a kényes ügy kapcsán.

Lehet, hogy Vidákovics Zsolt weboldala fogódzót fog jelenteni azok számára, akik komolyan gondolják a segítségkérést, mivel itt rengeteg információ van leírva az egyes bűncselekmények kapcsán. A szakember először érthetően definiálja a fogalmat, amire sok esetben gyakorlati példákat is felhoz, hogy jobban érthető legyen az eset. (tovább…)

Milyen porzsák való a porszívómba?

porszivo

Biztos van néhány szerencsés ember, aki meg tudja jegyezni azt, hogy milyen porzsák való a porszívójába, de a legtöbbünk valószínűleg nem emlékszik rá, hogy a legutóbb milyet vásárolt bele, vagy ha épp az első csere előtt áll, akkor is tanácstalan lehet.

Ahhoz, hogy megtudjuk, hogy a mi porszívónkba melyik porzsák illik, elég, ha a porszívónkról leolvassuk annak nevét és típusát, mert a jobb webáruházakban ez alapján ki fog derülni. Általában több féle lehetőséget kapunk eredményként, így még ezek közül is választanunk kell, de az alábbi ismertető alapján könnyebben eligazodhatunk a porzsákok nagy választékában! (tovább…)

Milyen magazonokat érdemes olvasni?

magazin

A nyomtatott magazinokat egyre kevésbé olvassák az emberek, az online változataik azonban fénykorukat élik. Ezek a színes, fiatalos portálok rendkívül népszerűek, de azért az is igaz, hogy rengetek van már belőlük.

Ha magazint akarunk választani akkor először azt kell meghatározni, hogy milyen témakörök érdekelnek bennünket a leginkább. Vannak szélesebb körrel foglalkozó oldalak, és olyanok is, amik csak egy-egy dologgal foglalkoznak. A mi oldalunk, a Túlpart például egyaránt foglalkozik műszaki kütyükkel, egészséggel, játékokkal, de sok más témakör is előkerül, tehát egy vegyes, sokoldalú portálról van szó.

Persze sok más oldalnál hasonlóképpen működik a dolog. A Tribeca magazin szintén foglalkozik különböző technikai témákkal, de van szó filmekről, játékokról, zenéről és kultúráról is. (tovább…)

Energiaspórolás a tűzhellyel

tuzhely

A modern konyhának legfontosabb részei a gépek, melyek hatékonyan segítik munkánkat, nagyon sok időt megspórolva számunkra. Az így nyert szabadidőt magunkra és a családunkra költhetjük.

A szabadidő mellett természetesen nem mellékes az sem, hogy az egyes gépek mennyi energiát, s ezzel együtt pénzt fogyasztanak el, s milyen megoldásokkal, trükkökkel tudunk ezen az energiamennyiségen egy picit spórolni. (tovább…)

Ezekre figyeljünk használt műszaki cikkek vásárlásakor

hasznalt-muszaki-cikk

Egyre népszerűbb megoldás műszaki cikkeket az internetről beszerezni, legtöbbször a boltokhoz képest sokkal kedvezőbb ár miatt. Használtan pedig azért éri meg technikai eszközt venni, mert kis szerencsével felsőkategóriás készüléket foghatunk ki kedvező áron, amelyen előző birtokosa csupán azért adott túl, mert egy annál is újabbat, jobbat vásárolt magának.

Vannak azonban elsőre általánosnak tűnő, ám annál lényegesebb tudnivalók a használt műszaki cikkek vásárlásáról, amelyeket érdemes megjegyezni és betartani. (tovább…)

Nagy segítség lehet az adósságrendező hitel

adossagrendezo-hitel

Az utóbbi évtizedekben a világ jelentős részén elterjedt a túlfogyasztás. Ennek következtében az emberek szeretnének minél többet és többet költeni, akár még a keresetükön felül is. Már évszázadok óta működik a pénzügyi rendszerben a kölcsönnyújtás folyamata, de az utóbbi időben rohamosan megnőtt a hitelek kínálata és egyre nehezebbé vált észben tartani adósságainkat és számunkra a legmegfelelőbbet kiválasztani. Ez stabil gazdasági körülmények között sem egyszerű, de a 2008-as pénzügyi világválság után sok hitel törlesztőrészlete váratlanul megemelkedetett, nagy terhet helyezve a háztartásokra.

Az adósságrendező hitel célja, hogy a már meglévő kölcsönöket egy jobb kondíciókkal rendelkezőre cserélhetjük. Ennek az előnyeiről a hitelmindenkinek.hu weboldalon részletes leírást találhatunk, ahol még az elbírálás folyamatát is áttekinthetjük. (tovább…)