Üzlet

Piroska Gyula tréningje hatékony segítség cégvezetőknek

piroska gyula

Azt sem tudod, hogy hol áll a fejed? Te hol tanultad a cégvezetést? Magyarországon rengeteg cégvezető elmondhatja magáról, hogy csak a saját kárán szerezett tapasztalatok alapján vezeti vállalkozását. Ha ez néha fárasztó, és úgy érzed, hogy szívesen megismernéd mások tapasztalatait is, akkor jó hírünk van.

A Piroska Gyula tréningeken rengeteg hasznos módszert és eszközt megismerhetsz, ami a cégednek és neked is hatékony segítséget ad. Szórakoztató előadásokat hallhatsz, élvezetes olvasmányokhoz jutsz, és tanulságos tananyagok ismersz meg. Új ismereteket és ismeretségeket szerezhetsz. (tovább…)

Hatékony a páramentesítő a penész elleni harcban

A penészes fal elsősorban kellemetlen látvány, de legalább ennyire jelentős az egészségre kifejtett káros hatása. Éppen ezért ajánlott a páramentesítő a penész ellen veszi fel a harcot. A falon lévő penész egy gombafajta, amelyik a többi gombához hasonlóan spórákkal szaporodik. Ezek a spórák a levegőben vannak, pontosabban annak a helyiségnek a levegőjében, ahol a falakon megjelenik a penész.

paramentesitoEnnek belélegzése káros az egészségre, hiszen a gombaspóra a testbe jutva ugyanolyan gombás megbetegedéseket okozhat, ha megfelelő táptalajra talál, mint bármelyik a szervezetben kialakult gombabetegség. (tovább…)

Webáruház bérlés a mai kornak megfelelően

A Minibolt (webáruház bérléssel foglalkozó cég) a mai kornak megfelelően működő cég, mely segít Önnek elkészíteni álmai webáruházát és segít mindenben, ami a kezeléshez és fejlesztéshez szükséges. Cégünk Google keresőre optimalizált és áruháza létrehozása közben Facebook linket is beépítünk. Minket választva, regisztrálás után ha még nem kereskedett interneten,lehetőséget adunk kipróbálni az adminisztrációs felületet egy tesztwebáruházon keresztül. A legfontosabb, hogy az áruháza minden opcióját a Google keresőhöz és a Facebook-hoz optimalizáljuk és fejlesszük.

ecommerce_banner

(tovább…)