Olcsón rendelhető 10″ tablet pc

Ha igazán profi tabletet szeretnénk vásárolni magunknak, akkor érdemes ellátogatni az androidvasar.hu webáruházba. A csúcsmodellek között biztosan megtalálja mindenki a számára tetszetősebb tabletet. Már magyar menüvel is rendelhető, így mindenki könnyen megtanulja kezelni a kis készüléket.
8 GB memóriával rendelkezik, így nagyon sok dolgot tudunk rajta egyszerre tárolni. A kedvező árú 10″ tablet pc androidos operációs rendszerrel együtt vásárolható meg. A készülékbe beépített Li-ion akkumulátor található.

A 10″ tablet pc készenléti ideje eléri az öt órát is. Nagyszerű választás azok számára, akik szeretik a gyors készülékeket. Egy 0,3 megapixeles kamerával van felszerelve. A tablet mellett nagyszerű mobiltelefonokat is tudunk vásárolni az oldalon.
Az android dual sim olcsó mobiltelefon kínálat annyira színes, hogy itt mindenki megtalálja azt, amit keres. A készülék használata egyszerű és akár két külön telefonkártyával is használható. Így lehet csak igazán spórolni, két telefon helyett elég csak egyet magunkkal vinni.

android-mobil