Végre kapható a fémházas Meizu M1 Metal

A Meizu M1 Metal cirka egy hónapja került a nyilvánosság elé, és végre forgalomba is került. Már több kínai okostelefonra specializálódott online üzlet kínálatában megtalálható a készülék.

Többféle háttértár opcióval lehetséges a mobilt megvásárolni, a 16 GB-os változat 220 dollárt, a 32 GB-os variáns pedig 250 dollárt kóstál, azonban ez utóbbi verzió még egyelőre csak az előrendelési fázisban tart. Maga a készülék egy nagyon vagány felső-középkategóriás ajánlat a maga paramétereivel: 5.5 hüvelykes Full HD felbontású megjelenítő, duál-SIM támogatás, microSD bővítési lehetőség.

meizu-m1-metal

Itt egy kicsit megállunk, ugyanis a tárhely bővítés az egy hibrid SIM aljzat révén lehetséges, tehát kompromisszumot kell kötnünk, vagy plusz háttértár, vagy egy másik SIM behelyezése. A telefon belsejében egy Helio X10-es MediaTek lapka ketyeg, nyolc maggal, egyébként az MT6795-ös modellről van szó. A hátoldalon egy 13 megapixeles kamera feszít, a kijelző felőli oldalon pedig 5 megapixeles társa fogja tenni a dolgát. A mobilt fém ház borítja, ami mindenképpen előrelépés az eredeti M1 Note-hoz képest.

forrás