Új, olcsó iPhone-t készíthet az Apple

Mostanában sokat hallani arról, hogy az Apple újra gyártana 4 colos iPhone modelleket. Nos, úgy tűnik, hogy valóban érkezik egy ilyen készülék, de a hagyományoktól eltérően nem szeptember-október környékén, hanem már márciusban.

A kiszivárgott képek arról árulkodnak, hogy valóban érkezik egy új 4 colos almás telefon, ami valószínűleg az iPhone 5s utódja, egyben frissített változata lehet.

Ha hinni lehet a külső információknak, akkor az iPhone 5se nem az iPhone 5 és 5s formatervét viseli majd, hanem inkább a 6, 6s szériára hajaz a lekerekített széleivel.

iphone-5se

Állítólag ugyanazt a processzort kapná meg az új modell, mint a legfrissebb iPhone 6s, tehát az A9-et, és a kameramodul is 8-ról 12 megapixelre növekedhet. A RAM-ról és a tárhely méretéről azonban még nincs információ.

A legérdekesebb, hogy a “mini” 6s-ért mindössze 400-500 eurónyi összeget kérhet majd el az Apple, legalábbis állítólag. Mi már kíváncsian várjuk, hogy mi igaz az információkból, de ha ezt valóban meglépi az Apple, annak nagyon sok iPhone-rajongó örülne és térne vissza a remek egykezes modellhez.