Szeptemberben érkezhet a HTC 10 Mini

A HTC aktuális zászlóshajójának bejelentéséig már nem kell sokat aludni, bár igazából a különféle tesztprogramok, kiszivárgott adatok révén elég pontos képünk van a csak szimplán 10-nek nevezett készülékről. Ősszel egy kompaktabb változatot is kaphat a tajvaniak csúcsmodellje, ami ugyan méretre kisebb, de hardveresen egy cseppet sem lesz gyengébb.

A közelmúltban szivárgott ki egy jegyzet, amelyen a mobil – nevezzük egyelőre HTC 10 Mini-nek – néhány fontosabb adata található. Ha hihetünk a dokumentumnak, akkor a telefon 4.7 colos kijelzővel ragadhatja meg a tekintetet, valószínűleg Full HD felbontásban jelenítve meg a különféle tartalmakat.

Koncepció

Koncepció

Az okostelefont a már korábban feltűnt rejtélyes Snapdragon 823 lapka hajtja majd, ami egyébként nem más, mint a jelenlegi Snapdragon 820 emelt órajelű változata. A rendszer stabilitását, és a folytonos multitaszkingot 4 GB RAM teszi lehetővé, ez a mennyiség lassan elvárás lesz a zöld robotos felsőkategóriában.

A vélhetően többféle belső tárhely opcióval választható kompakt készülék érkezésére szeptember havában számíthatunk, remélhetőleg addig még napvilágra kerül róla ez-az.

forrás: GSMArena