Felfedték az Oppo R7s-t

Az Oppo felfedte R7 családjának legújabb tagját, az R7s-t a dubai GITEX rendezvényen. A fémborítású phablet 5.5 colos, 2.5D-s üveggel oltalmazott Full HD AMOLED kijelzővel és 4 GB RAM-al igyekszik levenni minket a lábunkról.

A további fontosabb specifikációk között egy Qualcomm Snapdragon 615-ös chipsetet, 32 GB belső tárhelyet, és microSD foglalatot is találunk. Nem szabad kifelejteni a hátlapra szerelt 13 megapixeles kamerát, valamint 8 megapixeles előlapi társát sem a felhozatalból. A készülék Android 5.1 Lollipop-ot, illetve a ráépülő ColorOS 2.1 felhasználói felületet futtatja. Utóbbi az Oppo saját fejlesztése.

Oppo-R7s-1

Ha a fizikai méreteket akarjuk vizsgálni, akkor 151.8 x 75.4 x 6.95 mm-es adatokkal találjuk magunkat szemben, míg a mérlegen 155 grammot nyom a telefon. A házban egy 3070 mAh-s telepnek is szorítottak helyet a kínai mérnökök, ami ráadásul támogatja a VOOC Flash Charge elnevezésű gyors töltési funkciót. Az Oppo R7s első körben Ausztráliában, valamint néhány ázsiai országban lesz kapható, a következő hónapban. Európa és az Egyesült Államok decemberben juthat hozzá a készülékhez.

forrás: GSMArena