Az LG orosz oldalán tűnt fel a K4 nevű okostelefon

Az LG a CES expó keretein belül mutatta be a közönségnek a K7, valamint K10 mobilokat. Egy héttel később a vállalat felfedte, hogy szándékában áll egy teljes K-széria megalkotása, amelynek részét képezi majd egy K8, K5, illetve K4 elnevezésű készülék is. Utóbbi nemrég feltűnt a cég orosz weboldalán.

Belépőszintű készülékről lévén szó, nem érdemes brutális specifikációkra számítani. A mobil belsejében egy MediaTek MT6735 lapka teljesít szolgálatot, 1 GB RAM, valamint egy – szerencsére – bővíthető 8 GB-os flash háttértár társaságában. A megjelenítő képátlója 4.5 hüvelyk, ezen egy nem túl acélos, 480×854 pixeles felbontás található. Az akkumulátor kapacitása 1940 mAh.

lg-k4

Bár ez nem egy csúcskészülék, fotózni azért még lehet vele, hála az 5 megapixeles hátlapi, valamint 2 megapixeles előlapi kameráknak. A K4 dual-SIM képes, és támogatja a 4G hálózatokat is. A mobilon Android 5.1.1 Lollipop rendszer fut, a készülék 131.9 x 66.7 x 8.9 mm-es dimenziókkal rendelkezik, és 120 grammot nyom a mérlegen. Az ár nem derült ki, mint ahogyan az sem, hogy Oroszországon kívül hol lesz még kapható a telefon.

forrás