Piroska Gyula tréningje hatékony segítség cégvezetőknek

Azt sem tudod, hogy hol áll a fejed? Te hol tanultad a cégvezetést? Magyarországon rengeteg cégvezető elmondhatja magáról, hogy csak a saját kárán szerezett tapasztalatok alapján vezeti vállalkozását. Ha ez néha fárasztó, és úgy érzed, hogy szívesen megismernéd mások tapasztalatait is, akkor jó hírünk van.

A Piroska Gyula tréningeken rengeteg hasznos módszert és eszközt megismerhetsz, ami a cégednek és neked is hatékony segítséget ad. Szórakoztató előadásokat hallhatsz, élvezetes olvasmányokhoz jutsz, és tanulságos tananyagok ismersz meg. Új ismereteket és ismeretségeket szerezhetsz.

Ha vállalkozóként, cégvezetőként szívesen hallgatod meg mások véleményét, tapasztalatait is, akkor Piroska Gyula tréningjeit kár lenne kihagyni. Cégvezetőként több terület szakértőjévé kell válnod, és éppen ehhez kapsz útmutatást. Hogyan irányítsd az alkalmazottakat, hogyan tárgyalj a partnerekkel, hogyan tudod meggyőzni a leendő ügyfeleidet, hogy miért Te vagy a legjobb?

És mindezt úgy, hogy közben a magánéletedet sem kell feladnod? Ez egyszerre túl sok feladatot jelent egy cégvezető számára? Pedig létezik megfelelő stratégia. Ha szeretnél sikeres lenni akár kevesebb munkával, akkor tanulj meg cégvezető lenni Piroska Gyulától .

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>