Nagy segítség lehet az adósságrendező hitel

Az utóbbi évtizedekben a világ jelentős részén elterjedt a túlfogyasztás. Ennek következtében az emberek szeretnének minél többet és többet költeni, akár még a keresetükön felül is. Már évszázadok óta működik a pénzügyi rendszerben a kölcsönnyújtás folyamata, de az utóbbi időben rohamosan megnőtt a hitelek kínálata és egyre nehezebbé vált észben tartani adósságainkat és számunkra a legmegfelelőbbet kiválasztani. Ez stabil gazdasági körülmények között sem egyszerű, de a 2008-as pénzügyi világválság után sok hitel törlesztőrészlete váratlanul megemelkedetett, nagy terhet helyezve a háztartásokra.

Az adósságrendező hitel célja, hogy a már meglévő kölcsönöket egy jobb kondíciókkal rendelkezőre cserélhetjük. Ennek az előnyeiről a hitelmindenkinek.hu weboldalon részletes leírást találhatunk, ahol még az elbírálás folyamatát is áttekinthetjük.

Az adósságkiváltás több szempontból is előnyös lehet számunkra. Egyrészt a sok különböző feltételekkel rendelkező hitel helyett csak egyet kell ezek után számba venni a kiadásaink tervezésekor. Másrészt nem csak egyszerűbbé válik a hiteleink nyomon követése, hanem a költségeink is csökkennek, mert az adósságrendező hitelek törlesztőrészlete rendkívül alacsony köszönhetően a hosszú futamidőnek. Továbbá a devizahitelek folyton változó törlesztőrészleteivel szemben itt a havi befizetések nem függnek az árfolyam-ingadozásoktól. A fent említett 3 előny mindenkire egyaránt igaz, de ezen felül tartozásainktól függően számos más előnnyel is szembesülhetünk, ezért érdemes alaposan körülnézni a piacon található ajánlatok között.

adossagrendezo-hitel

Lehetőség van az adósságkiváltó hitel esetében állami támogatás igénybevételére is. Ebben az esetben sokkal szigorúbb feltételeket kell teljesítenünk, de cserébe csak a kamatot kell közvetlenül a banknak fizetnünk, míg a tőkét külön, megtakarítás formájában, egy lakás-takarékszámlára kell utalni, amelyre 30%-os állami támogatást kaphatunk. A megtakarításunk lejáratakor pedig a befektetés 30%-kal megtámogatott, időközben kamattal növelt összegét utaljuk át a banknak és ezután csak a tőkekülönbözetet kell közvetlenül a bank felé kifizetnünk. Tehát az adósságrendezés állami támogatással igen kecsegtető ajánlat. Ha valakinek felkeltette az érdeklődését érdemes szétnézni további információkért, amiket a hitelmindenkinek olvasói már biztosan ismernek.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>