Ezekre figyeljünk használt műszaki cikkek vásárlásakor

Egyre népszerűbb megoldás műszaki cikkeket az internetről beszerezni, legtöbbször a boltokhoz képest sokkal kedvezőbb ár miatt. Használtan pedig azért éri meg technikai eszközt venni, mert kis szerencsével felsőkategóriás készüléket foghatunk ki kedvező áron, amelyen előző birtokosa csupán azért adott túl, mert egy annál is újabbat, jobbat vásárolt magának.

Vannak azonban elsőre általánosnak tűnő, ám annál lényegesebb tudnivalók a használt műszaki cikkek vásárlásáról, amelyeket érdemes megjegyezni és betartani. Ha lehet, mindig kérjük az előző tulajdonost, mutasson fel számlát az adott termékről, ezzel is tudja igazolni, hogy becsületes úton szerezte, és nekünk sem lesz azzal gondunk a későbbiekben. Semmiképp se utaljunk előre pénzt, soha senkinek! Bár külföldön remekül működnek a vásárlók pénzügyi tranzakcióit védő megoldások – Paypal és hasonlók -, nálunk sajnos ilyen nincs, és csak körülményes jogi úton szerezhetjük vissza a pénzünket.

hasznalt-muszaki-cikk

Az előzőhöz kapcsolódik még az is, hogy mindenképpen tekintsük meg személyesen a vásárlásra szánt gépet, és próbáljuk ki a tulajdonos társaságában. Ha nem értünk az adott műszaki cikkhez, vigyünk magunkkal valakit, aki észreveheti azokat a hibákat, amelyek nekünk lehet fel sem tűnnének.

Hogy ezen túl mire van még szükség, egy jó üzlet megkötéséhez? Egy megbízható, széles választékkal rendelkező internetes oldalra, ahol biztosan megtaláljuk azt, amire szükségünk van, legyen szó mobiltelefonról, mosógépről, vagy laptopról. Az ehirdetes.ro-n mindenféle termékből bőséges választékot talál, és ha netán Ön válna meg valamilyen nem használt műszaki cikkétől, ezt szintén megteheti, hiszen az apróhirdetés feladása teljesen ingyenes!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>