A Wezz Page weboldala egyedi lehetőséget mutat be

A Wezzpage egy magyar fejlesztésű weboldal szerkesztő program, amivel a mai elvárásoknak megfelelő, felhasználóbarát, keresőbarát, többnyelvű, mobilon és tableten is kényelmesen böngészhető, saját domain-nel és tárhellyel rendelkező honlapot hozhatunk létre.

A Wezz Page weboldala a www.wezzpage.hu linken érhető el, ahol minden fontos információt megtalálhat erről a kiváló szoftverről, a használatáról és természetesen az árakról is. Amennyiben további kérdések merülnének fel Önben a szolgáltatásról vagy a program használatáról, számos szöveges és videós segítséget is igénybe vehet, valamint telefonos ügyfélszolgálat is áll a rendelkezésére.

Továbbá, a Wezz Page weboldala egy azonnali chat-es segítségnyújtás opcióval is el van látva, ahová, ha beírja a kérdését, másodperceken belül választ fog kapni. Még mindig nem győztük meg teljesen? Akkor hagyja, hogy beszéljen maga a Wezzpage! Lépjen be a weboldalra, kattintson az ingyen kipróbálom gombra és 14 napig ingyenesen teheti próbára a fiatal magyar csapat termékét!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>